Torna

Observatori del Joc Online (OJO)

Tornar al llistat de notícies

20/10/2021

El PADIB organitza el curs “Fonaments bàsics per a la prevenció de la addicció al joc” a càrrec de professor Mariano Chóliz

Formació online gratuïta acreditada pel PADIB amb 20h de durada

El Pla d’Acció i Drogodependència de les Illes Balears (PADIB) ha organitzat el curs "Fonaments bàsics per a la Prevenció de la Addicció al joc", que es durà a terme del 27 d’octubre a l’1 de desembre, durant 6 sessions online de 3 hores de durada. Tant la presentació inaugural com la de clausura es duran a terme de manera mixta, es a dir, tant en línia com presencial. El docent del curs és el professor Mariano Chóliz, titular del departament de Psicologia bàsica de la Universitat de València.

Aquest curs està adreçat a professionals de l’educació informal així com d’Altres professionals que treballen amb la joventut (personal sanitari, personal de la psicologia, treball social i altres).

Chóliz dirigeixen el postgrau d’especialització professional universitària “Addicció al joc i altres addiccions comportamentals”. També dirigeixen el postgrau en línia “Prevenció d’addiccions tecnològiques i assetjament per Internet” i és el director de la Unitat d'Investigació “Joc i Addiccions tecnològiques”. Així mateix ha dut a terme  diversos projectes d’investigació sobre addiccions tecnològiques en l’adolescència. És autor de diversos llibres i articles científics sobre l’addicció a el joc i addiccions tecnològiques.

Aquesta formació és gratuïta i serà acreditada pel PADIB amb una durada de 20 hores. Per inscriure-s'hi cal omplir els dos formularis: Inscripció general del curs i Inscripció a la sessió inaugural (places presencials limitades):

Inscripció general del curs:

https://forms.gle/DtGnB61WgDbn4Piu9

Inscripció a la sessió inaugural:

https://forms.gle/vCQE2UJcgkgq5oK48