Torna

Observatori del Joc Online (OJO)

Tornar al llistat de notícies

03/12/2020

Presentació en línia del programa «Prevenció de l'addicció al joc d'atzar: Ludens»

La Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum, a través del Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB), organitza un seminari web per presentar el programa «Prevenció de l’addicció al joc d’atzar: Ludens», a càrrec del Dr. Mariano Choliz. La cita és el 17 de desembre, de les 12.30 h a les 14.00 h.

Ludens és un programa preventiu que s’ha implementat en l’àmbit educatiu, principalment a la Comunitat Valenciana, i també en altres comunitats autònomes com ara l’Aragó, Navarra o Castella-la Manxa. Aquest programa està validat i ha demostrat la seva eficàcia.

El Dr. Choliz és catedràtic de psicologia bàsica de la Universitat de València i director de la Unitat d’Investigació Joc i Addiccions Tecnològiques, i també del postgrau d’especialització professional Addicció al Joc i Addiccions Comportamentals de la Universitat de València.

Les persones interessades a participar-hi poden posar-se en contacte a través de l’adreça electrònica pladrogues@dgsanita.caib.es i han d’indicar el seu nom i llinatges, i també l’adreça electrònica. El seminari web es farà a través del sistema Webex.